KÉRJÜK SZEM ELŐTT TARTANI, HOGY A WEBÁRUHÁZBAN SZEREPLŐ TERMÉKBŐL NEM MINDENT TARTUNK AZ ÜZLETBEN KÉSZLETEN, TÖBBSÉGÉT CSAK MEGRENDELÉS UTÁN SZEREZZÜK BE ŐKET.

 

 

Szállítási feltételek:

 

Szállítási díjak:

 

A csomagokat a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Vásárlóinkhoz.

 

Előre utalás esetén, (amit a 11600006-00000000-13971612 Erste bank számrautalhat) 1490 Ft, utánvét esetén 1990 Ft a szállítási díj.

 

100.000 Ft felett, előre utalás esetén a szállítás INGYENES!

 

Amennyiben extrém méretű illetve értékű a megrendelt termék, úgy a szállítási költség változhat. Ebben az esetben, írásban tájékoztatjuk a Vásárlót.

Utánvétes megrendeléseket csak 250.000 Ft-ig áll módunkban teljesíteni. Ezen összeg felett csak előre utalás lehetséges.


Szállítási határidő:

Amennyiben a termék "Külső raktáron" van, és hétköznapokon 12:30-ig megtörténik a megrendelés, akkor a termék a következő munkanapon érkezik üzletünkbe. Tehát ez esetben a megrendelés másnapján (vagy, ha a megrendelés hétvégére vagy ünnepnapra esik, akkor a következő munkanapon) már személyesen átvehető a termék (mindenképp meg kell várni az értesítést amit vagy e-mailben vagy SMS-ben küldünk), illetve utánvét esetén aznap adjuk át a GLS futárszolgálatnak. A GLS futárszolgálat az átadást követő munkanapon kézbesíti a csomagot.

 

A 12:30 után leadott megrendelések a megrendelést követő második munkanapon érkeznek üzletünkbe, és aznap tudjuk átadni a GLS futárnak. A termék melletti "4-8 munkanap" azt jelzi, hogy a beszállító partnerünk nem tart készletet az adott termékből, csak megrendeléskor szállítja azt a disztribútortól. Ebben az esetben 1 - 2, néhány esetben akár 4-8 munkanappal is eltolódhat a termék üzletbe való érkezésének ideje.

Előre utalás esetén a számla kiegyenlítését követően adjuk át a megrendelt terméket a GLS futárnak.

A meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a sérült vagy felbontott csomagot ne vegye át. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. 
Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

 


Személyes átvétel megjelölése esetén:


A Vásárlót e-mailben, telefonon vagy SMS-ben tájékoztatjuk amint a megrendelt termék beérkezik üzletünkbe. Kérjük szem előtt tartani, hogy telefonos értesítés, e-mail vagy SMS kiküldése előtt a Vásárlót nem tudjuk kiszolgálni a megrendelt termékkel, amennyiben nincs nálunk raktáron.


Személyes átvétel helyszíne:


Digit Iroda Kft.
6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 4..


Személyes átvétel:

hétfőtől péntekig 08:00-15:00, szombaton 08:00-12:00 óráig

^